It’s all about food

Eventy is met 15 jaar ervaring de perfecte partner voor het volledig uitwerken van al uw feesten gaande van huwelijks-, communie- en tuinfeesten tot recepties, teambuildings en andere corporate events. Wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt met overheerlijke gerechten met een correcte prijs-kwaliteitverhouding. U hoeft enkel te genieten.

Ontmoet Davy


Op de Brugse hotelschool Ter Groene Poorte ontwikkelde mijn interesse voor koken zich in een ware passie. Na verschillende stages gelopen te hebben in gerenommeerde zaken als de Pastorale in Reet, de Brusselse Sea Grill en de Ierse Sheen Falls Lodge, begon ik op 19-jarige leeftijd aan het grote avontuur als zelfstandig uitbater van de Oppemse hoeve in Meise. Naast het uitbouwen van een succesvolle zaak, verzorgde ik mede de catering bij grote events zoals de Memorial Van Damme.

Met ruim 15 jaar ervaring achter de kiezen, zet ik nu mee mijn schouders onder de bloeiende traiteur- en cateringzaak Eventy. Een mooie kans die me toelaat om jou op culinaire wijze te laten proeven van mijn passie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Eventy Traiteur & Catering 2018