Wij organiseren uw event met de grootste toewijding!

Eventy is met 15 jaar ervaring de perfecte partner voor het volledig uitwerken van al uw feesten gaande van huwelijks-, communie- en tuinfeesten tot recepties, teambuildings en andere corporate events. Wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt met overheerlijke gerechten met een correcte prijs-kwaliteitverhouding. U hoeft enkel te genieten.

Recepties

Laat niets aan het toeval over. Eventy verzorgt al je recepties tot in de puntjes. Geniet van de professionele bediening van onze piekfijn uitgedoste medewerkers.

Walking diner

In plaats van aan te schuiven aan tafel, brengen wij de hapjes naar jou toe. Jouw gasten worden op hun wenken bedient met een ruim aanbod hapjes. Variatie troef!

Seated dinner

Een perfect gedekte tafel met decoratie die past bij het thema van uw event. Ons ervaren zaalpersoneel bedient je op een onberispelijke wijze van warme en koude gerechten met aangepaste dranken.

Buffetten

Kies uit één van onze samengestelde buffetten of stel uw eigen buffet samen naar jouw smaak en budget.

Homecooking

Een diner voor familie, vrienden of zakenrelaties gepland? Eventy zorgt voor de culinaire omkadering bij jou thuis of op locatie. Dit kan zowel met of zonder bediening. (vanaf 10 personen)

Barbeque

Zin in barbecue in een gastronomisch jasje? Eventy geeft je de keuze tussen verschillende verrassende formules.

Foodtruck

De foodtruck wint aan populariteit in België. Op zowel huwelijken, verjaardagen als B2B-events zijn foodtrucks te vinden. Wij helpen je uitpakken met een authentieke foodtruck op jouw event.

Lees meer

 

Vraag naar onze brochure


Onze standaard formules en prijzen kan u terugvinden in onze brochure. Aarzel niet ons te contacteren, wij helpen je graag verder met al uw vragen of met een offerte op maat. 

Verkies je een event op maat?


Onze klanten waarderen de persoonlijke benadering die we aan de dag leggen. Eens we weten wat je wenst, gaan we aan de slag om een verrassend en creatief concept uit te werken binnen een afgesproken budget. Je ontvangt steeds een gedetailleerd en transparant overzicht van de budgettering. Op deze manier komt u niet voor financiële verrassingen te staan en kan u zorgeloos genieten van uw feest of event.

Contacteer ons

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Eventy Traiteur & Catering 2018