Kerst- & oudejaarsmenu

De eindejaarsfeesten vieren met een overheerlijk menu.

Informatie


Alle maaltijden worden vergezeld met duidelijke richtlijnen om elk gerecht gemakkelijk klaar te maken.

  • Bestellingen voor 24 en 25 december:
    graag vóór 20 december bestellen
  • Bestellingen voor 31 december:
    graag vóór 28 december bestellen.

Afhalen of leveren

Uw bestelling kan afgehaald worden in de Oppemse Hoeve (Oppemstraat 135, 1860 Meise) op volgende tijdstippen:

  • 24 december tussen 14u en 18u
  • 25 december tussen 10u en 12u
  • 31 december tussen 14u en 18u

Voor leveringen wordt een supplement van €20 per bestelling geteld.


Bestellen kan online of via het bestelformulier .


Lees meer
Hapjesschotel: Basic
€ 6
min 4 personen
Hapjesschotel: Classic
€ 6.5
min 4 personen
Hapjesschotel: Luxe
€ 7
min 4 personen
Tomatensoep met balletjes
€ 2.8
Witloofsoep met gegrilde breydelham
€ 2.8
Pompoenroomsoep met gerookte zalm
€ 3
Bisque van kreeft met grijze garnaaltjes
€ 5
Zeeuwse Oesters
€ 13
Taartje van gerookte zalm met kruidenkaas, lenteui en krokantje
€ 12
Vitello tonato
€ 13
In kruidenbouillon gepocheerde halve kreeft “Belle Vue”
€ 18
Gerijpte carpaccio van Holstein rund/pecorino met truffel, rucola en pijnboompitten
€ 14
Tomaat met grijze Zeebrugse garnalen, slaatje en cocktailsaus
€ 14
Gemarineerde sint-jakobsnootjes met salsa van tomaat en komkommer en bieslookroom
€ 14
Visserspotje op Oostendse wijze
€ 10.5
Scampi’s op thaise wijze
€ 9.5
2 huisgemaakte kaaskroketten met fris slaatje
€ 9
2 huisgemaakte garnaalkroketten met fris slaatje
€ 12
Duo van kaas- en garnaalkroket met fris slaatje
€ 11
Vol au vent met kalfszwezeriken en kastanjechampignons
€ 12
Pasta met koningskrab, courgette en tuinkruidensaus
€ 15
Zacht gegaarde kalkoenrollade met fijne groentjes, peertje met veenbessen en calvadossausje
€ 18
Hoeveparelhoen met sausje met franse druifjes, wintergroentjes en appeltje met veenbessen
€ 19
Malse fazant met brabantse saus, groentenassortiment en appeltje met veenbessen
€ 22
Hertenfilet pure met rode wijnroomsaus, boschampignons en peer met veenbessen
€ 24
Stoofpotje van hert en everzwijn met boschampignons, geuze en pastinaak
€ 18
“Brasvar” varkenshaasje met sjalot-mosterdsaus en groentenwaaier
€ 19
Gevulde kalkoen ontbeend en voorgegaard met groentenassortiment en kroketjes
€ 18
min 6 personen
Scampi’s op thaise wijze
€ 18
Rolletjes van pladijsfilet met kreeftenvlees, garnaalsaus, juliennegroentjes
€ 20
Gebakken zeetongfilets duglèré
€ 22
Fettucini met kreeft tomatensalsa en tuinkruidenroomsaus
€ 35
Klassiek buffet koud
€ 28
min 8 personen
Klassiek buffet warm
€ 27
min 8 personen
Trio van chocolade
€ 6
Pavlova (meringue)
€ 7
Palette van de chef
€ 9
Feestelijke kerststronk
€ 5.5

 

Kerst en oudjaar


Verkies je te bestellen via ons bestelformulier? Deze zijn steeds beschikbaar in de Oppemse Hoeve of vul hieronder je gegeven in en wij sturen je graag een bestelformulier per post.

Lees meer

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Eventy Traiteur & Catering 2018